Qui som?
Celipà és una empresa fundada a Barcelona l’any 2020 per Pere Paré i Nerea Blanqué.
El Pere Paré és un especialista en venda de gran consum amb molts anys d’experiència en grans cadenes de supermercats.
La Nerea Blanqué és farmacéutica i especialista en preus. La Nerea és celíaca i li agrada molt menjar bé.
Origen de Celipà
La idea va sorgir perquè la Nerea és celíaca i està farta d’anar a restaurants i trobar-se sense pa, o amb un pa sense gluten de baixa qualitat.
L’hora dels postres és depriment, ja que mentre la resta de comensals es posa les botes ella ha de conformar-se amb menjar fruita.
Un dia el Pere va pensar què podía fer per ajudar a la Nerea i a tots aquells que tenen problemas d’intoleràncies quan aquests van a menjar fora i així va sortir la idea de Celipà.
La gent que té intol.leràncies també té dret a menjar bé.
El principal objectiu de Celipà és servir a restaurants, hotels i càterings amb productes ecològics, bio, de producció sostenible, sense gluten i especialitats per intolerants per tal que tots puguin menjar de qualitat i com a ciutadans de primera.

Nerea Blanqué

Pere Paré