Actualment esteu veient Propietats dels cereals

Propietats dels cereals

  • Autor de l'entrada:
  • Categoria de l'entrada:Uncategorized

El Mill és: Antioxidant, aporta fibra, és energètic, equilibra el sistema nerviós, conté minerals, és un bon aliment per l’esforç intel·lectual, beneficiós per l’embaràs i un bon equilibrant del ph corporal.

El Fajol: Antioxidant, cardiosaludable, redueix el sucre, redueix la pressió arterial, redueix el colesterol,redueix el risc de patir càncer, aporta fibra, és energètic, conté minerals i és beneficiós per l’embaràs.

El Teff: És antioxidant, redueix el sucre, és energètic, conté minerals, és apte per a infants i és diurètic.

La Quinoa: És energètica, digestiva, equilibra el sistema nerviós, conté minerals i reforça l’esforç mental

El Panís: És antioxidant, redueix la pressió arterial, redueix el risc de patir càncer, és ric en fibra, és energètic, equilibra el sistema nerviós, conté minerals i és diurètic.